Fel vagyok dúlva!/Anger

Monday, November 9, 2009


Nem hittem volna, hogy ilyen bejegyzés is bekerül a blogomba, de olyan mélyen és szörnyen fel vagyok háborodva, hogy muszáj kiírnom magamból. Meg szeretném osztani veletek tanulságként is!
Szoktam küldözgetni postán ékszereket ajándékba, csere-berére, így történt ez most is. Hosszas készítgetés után végre elkészültem egy ajándék szettel mellé némi kis aprósággal, postáztam gondosan külön leragasztva, AJÁNLVA, ahogy szoktam.
Ma kaptam levelet az ajándékozottól, hogy a levelemből kilopták az ajándék egy részét, természetesen az elkészített ékszereket! Aztán vissza ragasztották és pofátlanul tovább kézbesítették!!!
Most mondjátok meg ezek után, hogy bízzak meg a Magyar Postában???
Tudom, hogy nem a posta a hibás, mert ott is csak emberek dolgoznak, de az már igen is az ő hibájuk, hogy milyen emberek!!!
Lehet feleslegesen puffogok előre, mert még csak most fogok majd bemenni panaszt tenni a postára, de sajnos "borítékolom" előre, hogy nem fog történni semmi csak sajnálkozás, meg némi vállhúzogatás, esetleg ígérgetés lesz a válasz!
Persze arra eleve nem számítok, hogy esetleg előkerül az ékszer, de hívjatok naivnak abban még bízom, hogy a posta legalább kideríti, hogy hol került szemét a gépezetébe és kipiszkálja azt!

AddThis Social Bookmark Button


17 comments: to “ Fel vagyok dúlva!/Anger

  • almona
    November 9, 2009 at 2:04 PM  

    Uhhhh, Mili nagyon sajnálom! Én is ilyesmitől tartottam, amikor megkésve ért célhoz az egyik ajándékom, de odaért szerencsére.
    Azt hiszem, értéknyilvánítással kellene küldeni az ékszereket...persze ebben az esetben talán még az sem segítene, hiszen odaért a csomag, csak hiányosan.
    Jó, hogy megosztottad velünk,köszi! Remélem tudsz intézni valamit!

  • vezsuzsi
    November 9, 2009 at 3:18 PM  

    Andi hát mit is mondjak ???!!!
    Pont együtt szívtunk a posta miatt már. :(((
    Elkeseredtem mégjobban,mint eddig!

  • almona
    November 9, 2009 at 3:32 PM  

    Eszembe jutott, van remény, mert az ajánlott küldeményt mindig lemérik, amikor feladod!

  • Unknown
    November 9, 2009 at 4:26 PM  

    Óóóóóó, Te szegény! Nagyon sajnálom ami történt! Talán ezentúl úgy kellene feladnunk a csomagokat, hogy a címzettnek át kelljen vennie személyesen, aláírni meg ilyenek. Akkor talán nem merik kibontani, mert az rögtön meglátszik. Sajnálom ami történt!

  • Évi
    November 9, 2009 at 6:52 PM  

    Elég nagyon pofátlanság! Nekem Mamán küldött egyszer, régen igaz, csomagot, ruhákkal, egy kedves kis kabát meg apróságok és kilopták a gombás kabátom és azóta is sajnálom! Azt hittem, ez változott már, de nagyon úgy néz ki, hogy nem! Remélem lesz valami fejlemény!

  • Tiszi
    November 9, 2009 at 7:11 PM  

    Jajj, nagyon remélem, hogy lesz valami haszna a panasznak!! Én is mindig ilyesmitől félek ahányszor feladok egy borítékot. :( És csúnyát mondok: rohadna le a keze annak aki ilyet csinál!

  • Tündrüs (Jákóiné Klárik Tünde)
    November 9, 2009 at 8:30 PM  

    Nagyon sajnálom, ami történt Mili! Sok remény sajnos nincs, de azért csapj oda nekik! Legalább kárpótoljanak valamilyen formában...

  • Ági mama
    November 9, 2009 at 10:10 PM  

    Megértem a felháborodásodat, azt hiszem én is idegbajt kapnék, ha velem történne ilyesmi. Elég szomorú, hogy egyáltalán ilyen megtörténhet!

  • - egy robot -
    November 10, 2009 at 5:28 AM  

    De sajnálom! Az értéknyilvánítás (és ajánlott küldemény) igenis megoldás, bár egy vagyon, de a borítékot úgy körbepecsételik, illetve veled aláiratják, hogy azonnal látszódik, ha valaki belepiszkál - és akkor pengethet neked a posta, mert te előre megmondtad, hogy mekkora érték van/volt benne. Én mindig így küldöm. Annyira odafigyelnek ilyenkor, hogy nem szabad aláhúzni a város nevét, nehogy vakaki a vonal mentén fel tudja vágni a borítékot. Tudom, ez az infó már kicsit megkésett, de talán legközelebb segít... ha lesz legközelebb.

  • Mili
    November 10, 2009 at 1:00 PM  

    Köszönöm lányok az együttérzést!
    Remélem ha más nem annyi haszna lesz ennek a bejegyzésnek, hogy ti ne járjatok így!
    Persze kártérítést azt nem kapok mert nem volt érték biztosítva a levél (ezt gondoltam), de remélhetőleg belső vizsgálat indul, hátha lesz valami eredménye a dolognak, de ez a jövő zenéje!
    Ha lesz valami fejlemény ígérem beszámolok majd róla!

  • Babra
    November 11, 2009 at 11:22 AM  

    Hú ez nagyon durva, nagyon sajnálom! Én is mindig attól félek, hogy nem ér oda valami amit küldök, de ez, hogy az ajándék egy részét kilopják, majd visszaragasztva továbbküldik ez a pofátlanság teteje!! Mert itt tudod, hogy nem elkallódott, hanem tényleg loptak:(
    Remélem a panaszodnak lesz valami haszna, de őszintén nem nagyon hiszem, hogy bármit is fognak tenni az ügy érdekében....sajnos:(

  • Berzsi
    November 11, 2009 at 1:47 PM  

    Szia Mili,

    Nagyon sajnálom ami történt, teljesen meg tudom érteni mit érezhetsz! Én 2 évvel ezelőtt Police koncert jegyeket rendeltem a férjemnek ajándékba (GYES-ből összespórolva), azóta sem érkezett meg...

  • Anonymous
    November 14, 2009 at 5:36 PM  

    Húúúúú Mili! Nagyon sajnálom, hogy ez történt veled! Egyszer én is jártam így: a testvérem küldött nekem egy csomagot, hónapokkal ezelőtt. Másnak értéktelen dolgot tartalmazott, de nekem szükségem lett volna rá. Hát.... azóta is jön a csomag..... Én is mindig ettől rettegek, hogy valami hasonló történik a csomagjaimmal, amit küldök. Remélem elérsz valamit a reklamálásoddal!!!!!

  • Ary
    November 15, 2009 at 6:38 PM  

    Nagyon sajnálom Mili! Főleg a sok munkát ami így kárba veszett. És az ajándék készítés öröme után elmaradt pillanatot ,mikor megtudjuk hogy hogy tetszik annak, aki kapja... És ez elmaradt. A tanulság tényleg az, hogy csak ajánlottan lehet küldeni bármit.

  • Mili
    November 15, 2009 at 8:04 PM  

    Az a baj lányok, hogy ajánlva adtam fel, pont ezért is vagyok ennyire kiakadva. A postán a vezető azt mondta, ha tudták volna mi van benne másképp át sem veszik!!! Kérdem én, nem ezért találták ki az ajánlott küldeményeket???
    Hihetetlen: én ugyan nem kérdeztem meg, hogy érték biztosítva mennyibe kerülne, de a végén kiderül, hogy a futárszolgálat olcsóbb lesz!!!

  • Monaperla
    November 21, 2009 at 8:34 PM  

    Mili ez nagyon szomorú! :-((
    De egyben tanúlság is, nem lehet másokra bízni az értékeket, vagy túl kell biztosítani a dolgot, úgy ahogy Zsuzsi tanácsolta!!! Nagyon sajnálom, hogy ez megtörtént és együttérzek veled!!!

  • Kántorné Szilvi
    January 8, 2010 at 12:18 PM  

    Kedves Andi!

    Sajnos csak most olvastam a bejegyzésed, pedig lehet, hogy tudtam volna segíteni.
    A férjem a MPostánál a csomagkézbesítési osztály vezetője, ha az ékszereid nem is lettek volna meg, a tettest lehet, hogy fülöncsíphették volna.
    Mindenesetre lányok, ha adtok fel csomagot, én is azt javaslom, hogy értéknyilvánítással adjátok fel, de ha mégis ajánlottan külditek, a ragszámot jegyezzétek meg, mert csak úgy tudsz reklamálni.
    Akinek nem érkezik meg a csomagja valahova, szóljatok, megpróbálok segíteni. (de hivatalosan is panaszt kell tennetek)
    Nagyon sajnálom...
    Kaszilva
    kantorszszilvia@gmail.com
    http://kaszilva.blogspot.com

 

Design by Amanda @ Blogger Buster