Szülinap No1.

Tuesday, January 11, 2011

Játékszabály itt. 
Ezt a kis egységcsomagot az itthon lévő szálakból állítottam össze, és hogy izgalmasabb legyen mixeltem mellé egy kis ásványcsomagot :)

Felülről nézve:
    -selyemzsinór 3-3 m
    -na ez jó kérdés, ez is selyem, de vastagabb 1-1 m
    -viaszolt szál 3-3 m
    -a tekercs meg 4 különböző 1 m-es bőrszál

AddThis Social Bookmark Button


36 comments: to “ Szülinap No1.

  • Edo
    January 11, 2011 at 8:50 AM  

    Szia! Először is Naggggyon sok BLOGSZÜLINAPOT Kívánok !!!

    Csakis az első összeállítást választanám,-ha én lennék a szerencsés;;)))- mert SZÍÍÍÍNES!!!
    Már első ránézésre tervek kezdtek kibontakozni a fejemben, hogy miket lehetne összeállítani belőlük;;)) Ásványom nem nagyon van, ezért rettentően örülnék ha idepottyannának;;))

    Szép Napot Neked!!

  • Andrea Isfan
    January 11, 2011 at 9:38 AM  

    Boldog blogszulinapot! Gyonyoruek az edigi munkaid, a jovorol peddig: remelem hogy reszed lesz ugy ihlet es inspiracioban mint szabadidoben es alkotokedvben.

  • Adrienn
    January 11, 2011 at 10:24 AM  

    Boldog blogszüliapot!Remek ez a játékötlet! Fantasztikus csomagokat raktál össze, nagyon nehezen tudtam választani! Remélem a jövőben több időd lesz fűzni, bár gyerekek mellett mindig van fontosabb feladat! Gratulálok az eddig munkáidhoz!

  • kirszti
    January 11, 2011 at 11:07 AM  

    Kedves Mili! Nagyon örülök, hogy személyesen is ismerhetlek, nagyon sokat tanultam eddig is tőled és remélem, sokat fogunk még együtt fűzni! :) Szerintem nem mondtam még neked, de amikor elkezdtem gyöngyözni azért akartam annyira flower powert készíteni, mert nálad láttam először azt a fehéret és beleszerelmesedtem :) és akkor még nem is ismertük egymást
    Boldog blogszülinapot kívánok!

  • Tünde
    January 11, 2011 at 2:08 PM  

    Kedves Milli!

    Boldog születésnapot kívánok blogodnak! Remélem még sok szülinapod lesz, és sok ilyen jó játékot fogsz még kitalálni.
    Mindig nagy érdeklődéssel nézem munkáid, és irigykedek, hogy ilyen ügyes vagy.
    További jó gyöngyözést!

  • Rhyselaine
    January 11, 2011 at 3:17 PM  

    Kedves Mili!

    Először is boldog blogszülinapot kívánok és legyen még nagyon sok!
    Gratulálok a munkáidhoz, nem egyszer csodáltam már meg őket:)
    Nem akarom túl bő lére ereszteni, nem is szabad senkit szembe dicsérni;)
    További sok sikerélményt és kreativitást kívánok Neked! Leld örömöd ezentúl is a gyöngyözésben!

    Üdv: Rhys

  • Lumienkeli
    January 11, 2011 at 4:21 PM  

    Boldog Blogszülinapot! Én anno úgy találtalak meg, hogy gyöngybogyót akartam fűzni, de nem tudtam hogy kell és nekiálltam vadul képeket keresni és találtam párat Nálad is. Hogy jól csinálom azt nem tudom, de bogyók lettek határozottan, csak még nem tudom mit akarok belőlük készíteni:)Azóta is nézegetem a munkáidat, mert szépek, ízlésesek és ötletesek! Kívánok még sok évre elegendő ihletet és lelkesedést a blogoláshoz:)

  • Orsi
    January 11, 2011 at 7:02 PM  

    Nagyon boldog Blogszülinapot kívánok!
    A blogodat én is régóta nézegetem, mindig szépségeket találtam itt, és nem is sejtettem, hogy egy városban lakunk! :)
    Örülök, hogy személyesen is megismerhettelek, és remélem még sok alkalmunk lesz együtt fűzni (no meg a csajokkal is! :)).
    Ehhez a csodaszép színes ajándékcsomaghoz jelentkezem, erősen gondolkodtam, hogy melyik legyen, de a múltkor szuper ezüst lógicákat kaptam Tőled :D így az nem, a bronz csomag is vonzott, de mégis ez a színes áll most a legközelebb hozzám. Hátha én nyerem! :D
    Puszi!

  • Cimbilimbi
    January 11, 2011 at 7:18 PM  

    Boldog blogszületésapot kívánok, triplán! Én az a gyöngy-tű-cérna típus vagyok, még a kapcsaim is legtöbbször gyöngyből fűződnek, ezért a másik két csomagot, bár szarka-énem érdeklődését felkeltették, nyerje olyan blogista, aki jól fel tudja őket használni :) Viszont az ásványokba, kavicsokba szerelmes vagyok, a szálakat meg nagyon jól tudnám használni akár csomózáshoz, amit néha-néha próbálgatok. Köszönöm a játékot!

  • Ica
    January 11, 2011 at 9:40 PM  

    Szia Andi!
    Kérted, hogy írjunk néhány szót neked. Eddig kevés munkád láttam, ezért most végignéztem az összeset. A legeslegjobban az anyukádnak készített Carmel szetted tetszik. Odavagyok érte, rögvest elfogadnám. A második helyezett nálam az Orsinak készített nyakláncod-legfőképpen a színei miatt, na és a harmadik a bogácsi mini karkötö, mert egyszerű és mesés, meg mert imádom a karkötőket....

    Meglátni és megszeretni...Azonnal beleszerettem az ásványokba és ha hiszed, ha nem a zsinórokba is.
    Már azt is elképzeltem, hogy mit is készítenék belőlük: leginkább karkötőket, befoglalásokat, anyák napi szivecskés lógókat, ....

    Boldog blogszülinapot!
    Köszönöm a lehetőséget!
    Ica

  • Nikol
    January 11, 2011 at 10:40 PM  

    Kedves Andi!

    Boldog harmadik blogszületésnapot kívánok neked!!! Nagyon sajnálom, hogy mostanában kevesebb munkád kerül fel az oldaladra, remélem hamarosan újabb ékszerekkel kápráztatsz el minket. Szeretem a stílusod, a színeid, a formáid, a munkáid összhatását.

    A játékról: pff jól kitaláltad nekünk........, ennyi gyönyörűséges dolog közül nem lehet dönteni... :D :D Reggel már bekukkantottam hozzád hogy megnézzem a játék nyereményeket, és azóta azon vacilálok, hogy melyiket válasszam............ :) :) Végül maradtam a színeknél!! :)
    Most már csak Fortuna Istenasszony kegyeiben reménykedek! :)

  • Anita
    January 11, 2011 at 10:49 PM  

    Kedves Mili!
    Nagyon sok boldog blog születésnapot kívánok! Remélem még sok lesz és időd is egyre több lesz a fűzésre, hogy gyönyörködhessünk a szép munkáidban. Bár nem ismerjük egymást személyesen, de már nem egszer segítettél nekem és nagyon sok más embernek, egy fórumon keresztül. Már ott azonnal feltüntél, hogy szinte minden segítség kérésnél ott a neved és a fényképed a segítő hozzászólásaiddal. Miután ott "megismertelek", jóval később tévedtem a blogodra, de azóta többször is végig néztem már. Gyönyörűek az ékszereid.
    Köszönöm szépen a lehetőséget, és a sok segítséget. Talán most rám mosolyog a szerencse.
    További jó gyöngyözést!

  • Etti
    January 12, 2011 at 12:40 AM  

    Kedves Mili!

    Én mostanában bukkantam Rád is, ahogy több gyöngyös hölgyre is. Megrögzötten kutatom a blogokat és követem is őket.
    Én személy szerint imádom a bonyolult, foglalásos medálokat, a horgolt karkötőket és a gyöngybogyókat. Azért ezek a kedvenceim, mert ilyeneket én nem tudok csinálni. :) De új évi fogadalmam, hogy legalább az egyiket megtanulom ebben az évben. Ezért is választottam ezt az összeállításodat, azt hiszem. :) Mindenkit tisztelek és becsülök, aki meg tudja őket csinálni, így Téged is. :) Remélem én is úgy leszek, mint Te voltál. Rábukkantam a gyöngyös blogokra, gyöngyözök majd és nem lesz megállás. Próbálkozom, próbálkozom, de kismiska vagyok hozzátok képest. De azért majd felnövögetek. :)
    Mindegyik munkád nagyszerű és gyönyörű is. Látszik rajtuk a minőség, a befektetett idő, a gondoskodás és a szeretet, amivel csináltad, és a kreativitás is, ami szerintem a legfontosabb.
    Köszönöm, hogy már 3 éve csinálod a blogot sokunk örömére, és inspirálsz minket. :)
    Boldog blogszülinapot!

    Etti

  • horimarika
    January 12, 2011 at 7:57 AM  

    Nagyon boldog blogszületésnapot! Mindenképp ezt az ásványos csomagot szeretném... Imádom az ásványokat!
    Mielőtt ezt a bejegyzést írom, a blogodon nézelődtem... Érdemes volt. Szeretem az ékszereidet, főleg a bátorság miatt: bátran játszol színekkel, formákkal. Örülök, hogy idetaláltam! Minden jót!

  • Kántorné Szilvi
    January 12, 2011 at 11:59 AM  

    Kedves Mili!
    Nagyon köszönjük a játék lehetőségét. Nekem sem könnyű a választás. Talán azért az ásványosat választottam, mert szeretném kipróbálni a gyöngyhímzést...
    Nekem még nem volt szerencsém személyesen találkozni Veled, de egyszer nagyon kedves voltál velem, amikor a szívecskés medál mintáját elküldted, mert nem tudtam letölteni. (azóta sem tudtam befejezni, mert ez a fránya japán leírás kifogott rajtam, és a 8. vagy 9. lépésnél elakadtam)
    Szóval köszi, hogy játszhatunk Veled!
    Isten éltesse a főállású Anyukákat!
    Kaszilva

  • Ba
    January 12, 2011 at 12:25 PM  

    Kedves Mili!
    Boldog blogszülinapot kívánok Neked, további sok örömteli alkotással teli éveket. Nagyon tetszik a játékod, úgy gondolom, hogy ez a fajta játék sokat elárul rólad, a hozzáállásodról.
    Szeretem az ékszereid színvilágát, közel áll hozzám nagyon.

  • Cseresznyevirág
    January 12, 2011 at 2:56 PM  

    Kedves Andi,
    Mindenek előtt nagyon boldog blogszülinapot kívánok neked! És még sok ilyen csodálatos alkotást, mint amilyeneket eddig készítettél!
    Örülök, hogy személyesen is megismerhettelek már és remélem még lesz alkalmunk máskor is együtt fűzni :-)!
    Nekem nem volt nehéz a választás, bár mindegyik csomag nagyon szuper, de én most mégis e mellett döntöttem! Oh, bárcsak mellém szegődne a szerencse és megnyerhetném ezeket a fantasztikus ásványokat, mert ők a másik szenvedélyeim :-)! Köszönöm a lehetőséget!

  • Zsuuu
    January 12, 2011 at 4:37 PM  

    Kedves Mili!
    Három év nem kevés... még legalább ennyit kívánok :)
    A saját gyöngyös pályafutásom legeleje (kb. két éve) óta követem, hogy miket fűzöl, és hát mit mondjak, nagyon inspiráló hatással voltak rám a munkáid! Szeretem a színeidet és azt, hogy nagyon változatos formákat hozol ki a gyöngyökből.
    Nagyon örülnék, ha én nyernék (az ásványok a gyengéim), de akkor sem leszek szomorú, ha nem. Köszönjük, hogy ilyen önzetlen vagy :)

  • Unknown
    January 12, 2011 at 7:25 PM  

    kedves Milli!engem aligha ismersz mersz,mert viszonylag rovidideje foglalkozom gyongyozessel,2010 nyaratol fuzogetek,sot tanitok is.Metem jelentkezni en is ,hatha ram nez a szerencse....egyet tudok az aki sajat asvanyaitol meg tud valni,onzetlen ember lehet,mert minden egyes asvany amit felkinalsz a te valogatasodbol van es egyszer magadenak tudtad oket ,a te lelkedet tukrozik.a korall, talan az amely hozzad a leghasonlobb ,es ha a jellemedet szeretnem hasonlitani akkor talan a lapis -lazuri golyocskakhoz hasonlitanam...ugyanis azok nemesek!hogy ne is mondjaim a jadeit golyokat...,jadet ajandekozni az annyi mintha a jóletet kuldened az illetonek,nemes celt tuztel ki,egy igaz es boldogga teszel valakit ,barmely ajandekot kapja az illeto,kivanok neked boldog szulinapot,sok-sok kedvet az alkotashoz harmadik kivansagom Neked a jo egeszseg ami neklul viszont semmi sincs-Stancz Aliz ha van kedved latogass meg engem ishttp://gyongy-es-mas.blogspot.com/

  • Gabessz
    January 12, 2011 at 8:17 PM  

    Boldog blogszülinapot kívánok én is és minden elképzelhető jót neked! Nagyon szívesen nézelődök nálad, szeretem a stílusodat! Remélem még sokáig gyönyörködhetünk alkotásaidban!
    A játék lehetőséget én is megragadom és benevezek az ásványos csomagra!

  • Unknown
    January 13, 2011 at 9:44 AM  

    Szia Mili!
    Szuper a játékötlet.Mivel mostanában egyre jobban érdekelnek az ásványos befoglalások, így erre a csomagra jelentkeznék.
    Hogy neked mit írnék? Csupa szépet, csupa jót kívánok! Sok-sok új ötletet, csodaszép ékszereket! :-) Azt eddigi munkáid is nagyon szépek!

  • E
    January 13, 2011 at 12:55 PM  

    Szija Andiii :)

    Gratulálok a blogod születésnapjához! Isteni szerencse nekünk, hogy elkezdtél fűzni, mert csodásakat alkotsz, és nagyon örülök, hogy csatlakoztál a kis közösségünkhöz, rengeteg ihletet lehet tőled meríteni, s belevittél minket a rosszba is (perles&co), húú, mi szegények :D:D:D Nagyon jó ötlet volt ez a háromféle ajándék. Természetesen borzasztóan nehéz választani, főleg nekem, egy mérlegnek, de megtekintvén az itthoni repertoárt, szerelékekből jobban állok, mint ásványokból. Boldog születésnapot még egyszer. :) Puszi!

  • Farci
    January 13, 2011 at 9:04 PM  

    Boldog szülinapot, minden jót kívánok!
    Köszi a lehetőséget!

  • Ládikó
    January 14, 2011 at 7:20 PM  

    Kedves Andi! Boldog blogszülinapot kívánok. Köszönöm, ezt a szuper játéklehetőséget, nagyon önzetlen vagy, gyönyörűek ezek az ásványok. Csodaszépek a munkáid, mindig szívesen nézegetem őket. :)

  • Gyöngy-szirom
    January 14, 2011 at 11:04 PM  

    Szia Andi!
    Boldog blogszülinapot! Csodálatosak a munkáid! Remélem egyszer személyesen is láthatok egyet-egyet belőle, lévén debreceni vagyok:-)Csak hát még elég kezdő, bár Orsitól már tanulgattam ezt-azt.
    http://andrea68.multiply.com/photos
    Szeretnék játszani és köszi a lehetőséget!
    Üdvözlettel: Andi
    andreanagy68@gmail.com

  • Zöldgyöngy
    January 15, 2011 at 12:48 PM  

    Szia,
    Most bukkantam az oldaladra és nagyon szép ékszerekkel találkoztam, nagyon ügyes vagy és ízléses dolgokat készítesz! Gratulálok az évfordulódhoz! :) Nálam is épp' egy játék zajlik, én is szeretek ajándékozni, meglepni az ismerőseimet (így néha ismeretleneket is) apróságokkal.
    Ennek a színes csomagnak én is tudnék örülni! :)

  • Orsii
    January 15, 2011 at 9:26 PM  

    Kedves Mili!
    Bár én nem ismerlek és te sem engem, de mint mindenki másnak, neked is csodálom munkáidat. Nagyon jók ezek a színek, amikor ránéztem rögtön láttam, hogy ez tetszik a legjobban! :))
    Sok szerencsét továbbra is!
    Puszi: Orsi! :))

  • Monyoka
    January 16, 2011 at 2:54 PM  

    Boldog blogszulinapot! Koszonom a lehetoseget, nagyon megtetszett ez a csomag elsosorban azert, mert nincsenek asvanyaim, de nagyon tetszenek a beloluk keszult ekszerek es en is szeretnek ilyet kesziteni, de itt csak uvegbol keszult kis kovecskeszeru valamiket lehet kapni, azert ebbol is probalkozok, de nagyon orulnek, ha en lennek a szerencses, aki megkapja ezt az aranyos kis csomagot.

  • dióhéj
    January 16, 2011 at 2:54 PM  

    Boldog szülinapot kívánok én is, azt nem tudom, hogy játszhat-e olyan is, aki még új itt? Ha igen, akkor itt szólok hozzá, mert imádom a köveket, ha nem, akkor sem baj, mert rád találtam legalább :)

  • Adrienn
    January 17, 2011 at 12:20 AM  

    Nagyon jó ajándékokat szedtél össze!
    Eddig nem igen használtam ásványokat az ékszereimhez,soha nem tudtam, melyiket is szeressem, ezért ez igazi kihívás lenne számomra. A zsinórok meg nagyon jó színűek!
    Nagyon tetszenek az ékszereid, már többször végignéztem a blogodat és a Niagara szettednél mindig kinagyítom a képeket, mert az a kedvencem.Köszi a játékot!
    Még nagyon sok blogszülinapot!

  • Csillus
    January 17, 2011 at 1:56 PM  

    Szia Mili!
    Boldog blogszülinapot így utólag is!
    Az én tetszésemet is elnyerte a csomagban rejlő lehetőség!!!
    "A legnagyobb öröm az alkotásban a felszabadult, vég nélküli játék, új utak nyitása, a harmónia és az örömszerzés a másik számára. "

  • Lara
    January 18, 2011 at 11:32 AM  

    En ezt szeretnem.Igy nem lenne problema,hogy mit tegyek az ekszereimre amikor elkeszultek.Es kezdtem megszeretni befogallni is.gratulalok az evfordulohoz!

  • Unknown
    January 19, 2011 at 3:57 PM  

    Áááá,de örülök a játékodnak!Bízom benne,hogy én leszek az a szerencsés!!!

  • Unknown
    January 19, 2011 at 4:00 PM  

    Nekem ezek tetszenek a legjobban!A zöldes-sárga és a piros ásványokért oda vagyok meg vissza és azok a zsinórok...remek színük van!!!

  • Zsuzsa
    January 20, 2011 at 8:26 PM  

    Kedves Mili!
    Boldog blogszülinapot kívánok!!
    Nagyon szép csomagokat állítottál össze, nekem mégis egyértelmű volt, hogy csak a színes ásványok jöhetnek szóba. Köszönöm a lehetőséget és kívánok neked minél több időt a fantáziadús alkotáshoz.
    Zsuzsa

  • Sturo
    January 20, 2011 at 9:23 PM  

    Kedves Mili!
    Remélem élőben is megnézhetem az ásványokat!Boldog blogszülinapot kívánok!Magunknak meg azt , hogy gyöngyörködhessünk még sokáig az alkotásaidban!
    Ami eszembe jut az ásványokról pár szó:szín, sima kézbe-símuló felület,simogatás, őszinteség, társ, gyermek,kincs,gyöngy.
    Ez ugyan nem fogalmazás,de remélem jó.
    Jutka

 

Design by Amanda @ Blogger Buster