Szülinap No2.

Tuesday, January 11, 2011

Játékszabály itt. 
A kép magáért beszél :)


AddThis Social Bookmark Button


43 comments: to “ Szülinap No2.

  • Susu
    January 11, 2011 at 6:49 AM  

    Drága Mili!
    Nagyon boldog születésnapot kívánok! Remélem a következő 3 évben is megosztod velünk az alkotásaidat! :)
    Sok szeretettel,
    Susu

  • Ági
    January 11, 2011 at 7:49 AM  

    ó, úgy látom első leszek :) vagy csak nem látom a többi kommentet? :)
    először is, szeretnék nagyon nagyon boldog blogszülinapot kívánni neked! gyönyörűszép munkáid vannak, kár, hogy mostanában neked is kevesebb időd jutott a gyöngyözésre. örülök nagyon a játékodnak, lassan nekem is ideje lenne már megszervezni az enyémet :))
    ha nyerek, én ezt az ezüst összeállítást szeretném, valahogy ez áll most hozzám a legközelebb :)
    remélem nemsokára fűzünk együtt megint, addig is izgatottan várom az eredményt :)

  • Gabriella
    January 11, 2011 at 8:47 AM  

    Én is szeretnék boldog blogszülinapot kívánni neked! Én most keveredtem ide a blogodra, és nagyon tetszenek a munkáid, biztos visszatérő látogatód leszek!
    A játékra is jentkeznék, és ezt a kis ezüst kupacot szeretném megnyerni! :)

  • Adrienn Lukacs
    January 11, 2011 at 10:48 AM  

    Boldog Blogszülinapot! Szeretnék játszani az ezüst csomagért, szuper dolgok vannak benne :) További sok szép gyöngymunkát kívánok!

  • GABI
    January 11, 2011 at 11:09 AM  

    Kedves Mili! Szeretnék én is boldog születésnapot kívánni! Nagyon szépek a munkáid, mindig szerettel nézegetem őket!

  • Timi
    January 11, 2011 at 11:36 AM  

    Kedves Andi,
    Így ismeretlenül is engedd meg, hogy nagyon boldog születésnapot kívánjak! Illetve, mivel még nagyon az év elején vagyunk így Boldog új évet is!
    Egyébként remélem ebben a most kezdődő évben egyre több és több csodálatos ékszert fogsz feltenni ide, mindig nagyon kíváncsian jövök és várom az újabbnál újabb gyönyörűségeket! Csak így tovább! És köszönjük a lehetőséget mi magunk is!!!!

  • Szabó-Vida Zsófia
    January 11, 2011 at 12:01 PM  

    Ezúton kívánok nagyon boldog születésnapot és mégegyszer ennyi évet legalább :) Remélem, én nyerem a csomagot :DD

  • Kata
    January 11, 2011 at 12:41 PM  

    Köszönöm a lehetőséget!

    Boldog 3 blog szülinapot és még nagyon sokat kívánok!!!! :)

    Igazán gyönyörű ékszereket szoktál készíteni, szeretem a munkáidat.

    Üdvözlettel:
    Kata

  • Bandrea's Beads
    January 11, 2011 at 4:09 PM  

    Kedves Andi!!!
    Még nagyon sok blogszülinapot kívánok! Köszönöm, hogy Veled ünnepelhetek és ilyen különleges módon teszed ezt. Mikor fűzni kezdtem, sok más gyöngyös mellett sokszor nézegettem az oldaladat. Kár, hogy mostanában keveset fűzöl, de remélem megint lesz időd a gyöngyökre!
    Ez az ezüst csomag sok szépséget tartalmaz, örömmel fogadnám!!

  • Enikő
    January 11, 2011 at 5:01 PM  

    Én is szeretnék sok-sok boldog blogszülinapot kívánni!
    Ugyan csak most pottyantam ide,de nagyon szépségesek a munkáid, hasonló folytatást kívánok! Sokszor be fogok még nézni az biztos :) Táplálék szemnek és léleknek :)
    Köszönöm a lehetőséget, hogy mi is részesüljünk az ajándékozásból a Te blogszülinapodon.

  • Unknown
    January 11, 2011 at 5:26 PM  

    Szia
    Látom rossz helyre irtam az egyik hozzászolásomat igy ide is bemásolom :) Elnézést :)
    Szia
    Igaz én még csak most találtam meg az oldaladat ugy, hogy edonál láttam a hirdetést. Amit sajnálok is mert nagyon jo dolgokat készitesz ! De mint láthatod a blogomon igy is annyi mindenkit követek és kutatom azokat a blogokat amik közel állnak hozzám. Hát most találtam csak rád sajnos. Igy nem tudom mennyi esélyem van a játékra de nagyon tetszenek ezek az ezüst kellékek. Ha a játékra nem is vagyok esélyes akkor a szivecske szett-ből a medál mintáját nem tudod hol találom meg? Mert elvesztettem de megvolt nekem is. Köszönöm ezt.
    Olvastam hogy te is főállásu anya vagy, igy rokonlelkek vagyunk mert én is probálok a gyerekek mellett alkotni dolgokat ami elég nehéz sokszor :)De ezt te is tudod :)
    Hát köszönöm hogy végig olvastad a hozzászólásomat és Boldog Szülinapot! Gratulálok a munkáidhoz igy tovább !
    Üdv
    Sue

  • Maya
    January 11, 2011 at 7:51 PM  

    Drága Andi!
    Először is Boldog Blogszülinapot neked és köszönjük ezt a nagylelkű ajándéközönt, ami egy kis szerencsével a miénk lehet. Bevallom neked, a tegnapi bejegyzésed után és napközben is bekukkantottam a blogodba, mert roppant kíváncsi voltam:) és nem csalódtam, ismét ötletes és nagyvonalú bejegyzést találtam.Most ide a szívemnek kedves gyönyörűséges ajándékok alá írok neked pár gondolatot, ami megfogalmazódott bennem.
    Csodálom benned a kreativitást az ötletességedet, az életvidámságodat, irigylem az a sok-sok gyöngyöt, amit a fiókjaidban rejtegetsz :)) imádom, hogy mindig meglepetést okozol, örülök, hogy személyesen is ismerhetlek, és remélem még sok-sok blogszülinapot ünnepelhetek veled!
    Puszi!

  • Melinda
    January 11, 2011 at 8:28 PM  

    This comment has been removed by a blog administrator.

  • Melinda
    January 11, 2011 at 8:28 PM  

    Szia!
    Először is köszönöm szépen a lehetőséget a nyereményre :)) Azt nem mondhatom, hogy könnyű volt választani a lehetőséget közül, alaposan feladtad a leckét :))Ezt az ezüstös-szépséges csomagot szívesen magamévá tenném :))
    Másodszor: nagyon boldog blogszülinapot kívánok. Remélem, a negyedik év gyöngytermésekben gazdag lesz mindannyiunk (mármint a kukkolók/látogatók) nagy örömére.

  • LUJZA Gyöngyei
    January 11, 2011 at 8:39 PM  

    Kedves Andi! Így ismeretlenül is még sok-sok blogszülinapot kívánok Neked! Igazi lelki táplálék néha tagja lenni ennek a kis gyöngyös társadalomnak, és örülök, hogy többek között a Te munkáiddal is találkozhattam. Még sok-sok alkotással teli órát kívánok Neked, és köszönöm mindenki nevében ezt a kedves "játékot". Mivel az ezüstöt imádom, ezért én erre az ezüst kupacra jelentkezék. :) Puszillak, Alíz

  • Magdi
    January 11, 2011 at 8:43 PM  

    Kedves Andi!

    Boldog blog szülinapot kívánok! Már régóta csodálom az ékszereidet, fantasztikusan gyönyörű dolgokat készítesz! Mindig szívesen jöttem hozzád látogatóba csak azt nem tudom miért nem voltam eddig rendszeres olvasód, de most megtettem! Ezután is gyakran jövök és várom az újabb szépséges ékszereket! Ehhez kívánok sok-sok időt, gyöngyöt és jó egészséget!

  • zsanni
    January 11, 2011 at 8:59 PM  

    Nagyon Boldog Szülinapot!!
    remélem még sok ilyen szülinapod lesz! Gyönyörűek az ékszereid!!!
    És ez az ajándékmennyiség se semmi!!!

  • fibi
    January 11, 2011 at 9:01 PM  

    Kedves Andi! Gratulálok blogod születésnepjához. Hasonlóan hozzád én is kb 3éve gyöngyözöm. Sajnos nekem még nincs blogom:( Mindig irígykedve nézem a szebbnél szebb oldalakatés alkotásokat, beleértve a tiédet is:) Gratulálok, és kívánok sok szabadidőt az alkotáshoz. Fibi-Andi

  • Juli
    January 11, 2011 at 10:18 PM  

    Sziaaaa Andi!
    Bodlog szülinapot!!!!!! Szeretnék játszani veled én is az ezüstökért :)
    Köszi szépen a PIF-es üzit, várok türelemmel :D

  • Timi
    January 11, 2011 at 11:04 PM  

    Gratulálok Andi!
    Le a kalappal!
    Szeretek hozzád jönni, mert különlegesek az ékszereid. Még ha kevés időd van, akkor is valami brutál darabbal rukkolsz elő. Valahogy átalakulnak nálad a dolgok!
    Csak remélni tudom, hogy én is eljutok majd idáig, főleg ha már 2 picúr lesz a családban. Nehéz dolog mindent összeegyeztetni!
    Nagyon örülök, hogy egy csapatba kerültünk! Emlékszem első találkozásunkkor kicsit görcsbe rándult a gyomrom a sok csodás ékszeredtől, nem tudtam, értettem hogy lehet ezeket létrehozni, hisz én akkor még csak peyote karit fűztem!
    Még sok-sok szülinapot! Szuper dologgal rukkoltál elő!

  • Alexandra
    January 12, 2011 at 9:46 AM  

    Kedves Mili!

    3. blogszületésnapod alkalmából kívánok neked minden szépet és jót, sok szabadidőt az alkotáshoz és kreatív ötleteket a megújuláshoz. Csodaszép ékszereket tudsz készíteni, kicsit irigykedve lestem őket. Mindig készülök rá, hogy én is belefogok, de még nem jutottam a megvalósításig. Ami késik, nem múlik! :-)

    Köszönöm a játékot!
    Alex

  • tittike
    January 12, 2011 at 10:04 AM  

    Kedves Mili! Boldog szülinapot! Kriszti

  • Panka gyöngye
    January 12, 2011 at 11:49 AM  

    Kedves Mili!Boldog Blogszülinapot Kívánok!Egyszer-kétszer már jártam nálad,meg a debreceni gyöngyös lányok beszámolóit olvasva tudom ki vagy közülük:)Próbáltam egyszer az egyik munkádat is lekoppintani képről,de nem jött össze:(Most hátha szerencsésebb leszek:)Köszönöm a lehetőséget:)Panka

  • Rita patchwork munkái
    January 12, 2011 at 2:25 PM  

    Drága Andi!
    Már 3 éve?? Soknak tűnik, peidg még nem rég mondogattad, hogy fűzni kezdtél! Próbáltál engem is megfertőzni kitartóan, végül sikerült! Csak Te vagy akitől segítséget kaptam, így itt is szeretném megköszönni ezt neked! Nagyon ügyes vagy, szépeket készítesz, minden ékszered a jó ízlésedről tesz tanúbizonyságot!Köszönöm a hozzám állásodat drága!!!! A kisgészítőknek persze örülnék, de sokan vagyunk így ezzel. Bárkivel együtt örülök majd aki megnyeri!

  • Vicuska
    January 12, 2011 at 2:48 PM  

    Kedves Mili!
    Boldog Blogszülinapot, és nagyon köszönöm a játékot! Nehéz volt a választás, de sikerült, az ezüstös csomagért indulok nagy lelkesen!:)
    Az ékszereid gyönyörűek, gratulálok!
    Üdvözlettel: Vicuska

  • G-design
    January 13, 2011 at 11:45 AM  

    Szia Mili!

    Én is Boldog Blogszülinapot Kívánok! Remélem, hogy nemsokára lesz időd ismét gyöngyözni, nagyon szép éxereket készítesz! Gratulálok és persze köszönjük a játékot!
    Én is az ezüst összeállítást szeretném =)

  • Angi
    January 13, 2011 at 3:17 PM  

    Kedves Mili!
    Nem rég találtam rá a blogodra és nagyon tetszenek az alkotásaid.
    Én is szeretnék játszani ezért az ajándék csomagért :)
    Boldog Blogszülinapot!!
    Angi

  • ekszerteknos
    January 13, 2011 at 6:55 PM  

    Kedves Mili!
    Ezúton szeretnék én is nagyon boldog Blogszületésnapot kívánni neked, és egyben jelentkezni a meghirdetett játékodra. Csodálatos dolgokat készítettél, gratulálok!!! :) Remélem, hogy még nagyon sok szép ékszert láthatok tőled!
    Üdvözlettel: Mónika

  • Alma
    January 13, 2011 at 8:43 PM  

    Ünnepelni mindig jó! Szép munkáid megérdemelt helye a születésnapos blogod. Gratulálok!!!

  • gaby77
    January 15, 2011 at 2:04 PM  

    Kedves Mili!
    Sok boldog 3.-at és még párat. Gyönyörűeket alkotsz.További jó alkotást.
    Gabi

  • Nera
    January 16, 2011 at 9:18 PM  

    Kedves Mili!
    Nagyon boldog blogszülinapot kívánok! Gyönyörűek az alkotásaid, csak így tovább!
    A játék is nagyon jó ötlet! :)
    Nera

  • Monessa
    January 17, 2011 at 12:27 AM  

    Először is köszi a lehetőséget! A blogodat szoktam figyelni, még ha nem is írok mindig kommentet. Nagyon tetszenek a munkáid! Boldog szülinapot kívánok! És a jövőben is, sok ihletes órát! Nekem sem volt könnyű a választás, már párszor benéztem ide, mire végül is eldöntöttem hogy az ezüstöket választom! :)

  • Dalma-Almada
    January 17, 2011 at 9:00 AM  

    Kedves Mili!
    Kívánok Neked továbbra is ilyen népszerűséget és sikert, amit eddig elértél evvel a csodás hobbival! Sokunkat elkápráztatsz az alkotásaiddal!
    Almada-Dalma

  • Anett
    January 18, 2011 at 11:12 AM  

    Kedves Mili!
    Boldog 3. blogszülinapot kívánok!
    Mindig csodálattal töltenek el azok az emberek, akik képesek olyan gyönyörűségeket alkotni gyöngyből, mit te. :)
    További sok sikert és jó alkotást kívánok!

  • Arcina
    January 18, 2011 at 8:03 PM  

    Kedves Mili!
    Többekhez hasonlóan csak most leltem rá a blogodra, de játék nélkül is sűrűn visszatérek, ígérem!
    Boldog blogszületésnapot, és még sok-sok további ihletet, ötletet, kreativitást kívánok neked!

  • Las Creaciones de Boricua
    January 18, 2011 at 9:02 PM  

    These are beautiful!!!!!!!!!!
    I like this collection!!

  • pepi
    January 19, 2011 at 11:46 AM  

    me encantaria participar en este juego tambien ,tienes un montón de regalitos ,besos

  • Unknown
    January 19, 2011 at 3:58 PM  

    Köszönöm hogy játszhatok!!!Boldog szülinapot!

  • Csilla
    January 20, 2011 at 9:25 AM  

    Nagyon boldog szülinapot! Mindig ámulok a munkáid láttán, olyan szépségesek kerülnek ki a kezed alól. Idő meg csak lesz egy kicsit több előbb-utóbb, és akkor újabb lendülettel jöhetnek majd a gyöngyök! :)Kitartást addig! ;)

  • Zsuzska
    January 20, 2011 at 9:35 AM  

    Kedves Andi !

    Köszönöm szépen a lehetőséget és nagyon kedves Tőled, hogy választási lehetőséget is adtál :)
    Pár éve én is készítettem - bár igazán alapfokon - nyakláncokat, karkötőket. A bonyolultabb dolgokkal az volt a baj, hogy nem igazán tudok "térben" gondolkodni. Úgyhogy aztán elmaradt ez a fajta kreatívkodás, de jött egy újabb: a keresztszem. És ez a mai napig tart. Látogass el a blogomra:)
    Kívánok Neked nagyon Boldog Blogszülinapot: Zsuzska

  • BéKata
    January 20, 2011 at 2:51 PM  

    Kedves Andi, én is nagyon boldog blogszülinapot kívánok, és remélem, hogy még sokáig gyönyörködhetek a szépséges munkáidban!!! Sokszor benézek hozzád, mert mindig találok valami inspirálót, valami olyat, amitől nekem is kedvem szottyan egy kis gyöngyözésre, ha éppen nem olyan passzban vagyok... Szóval a blogodat terápiás céllal is látogatom... :-)
    Szívből kívánom, hogy soha ne hagyd abba ezt a gyönyörű hobbit, mindig legyen sok szép gyöngyöd, legyen hozzá elég időd, és soha ne fogyjon el a kreativitásod!!!! Ezek az ezüst dolgok meg egyenesen káprázatosak, soha nem nyertem még ilyen játékon, de talán most!!! :-)

  • Ency
    January 20, 2011 at 3:36 PM  

    Gyönyörűségeseket alkotsz :) nagyon csodálom a munkáidat...
    Gratulálok a blogszülinapodhoz :)

  • Renáta
    January 20, 2011 at 8:06 PM  

    Nagyon boldog blogszülinapot kívánok!

 

Design by Amanda @ Blogger Buster