Az első befoglalásom

Sunday, June 29, 2008

Nem mondom, hogy nem választhattam volna valami gyorsabb, és biztosabb megoldást az utolsó bölcsis ajándéknak, de úgy éreztem ez illik igazán szeretett Marika néninkhez.
Remélem tényleg úgy örül neki, mint amilyen jó érzéssel készítettem. :)


Köszönet a segítségért Tündinek és Hajninak!
A beszerzésért meg Ildinek!

AddThis Social Bookmark Button


Türkiz lánc


Csak hogy folytassam: van ugye két gondozónénink is akik az elmúlt egy évben sok szeretettel ajándékozták meg és nagyon sokat törődtek az én kicsi lányommal, meg még 12 másik kismanóval.
Engem ért a megtiszteltetés, hogy ezt megköszönjük nekik valami egyedi, csak a mi kis csoportunkra emlékeztető ajándékkal.

AddThis Social Bookmark Button


Az én első Manum

A vezető nénink kapta búcsúajándékként a bölcsiben.


Ez is nagy siker lett! :)))

AddThis Social Bookmark Button


Kis India

Na nálunk is eljött az első ballagás!!!
Van egy kedves, fiatal helyettes gondozónénink. Ez neki készült.

Szerencsére nagyon tetszett Neki! :))

AddThis Social Bookmark Button


Fehér meglepi magamnak :)))

Wednesday, June 18, 2008


Már nagyon szerettem volna valami fehéret magamnak a nyárra, úgyhogy úgy döntöttem nem érdekel mennyi más dolgom lenne... :)

AddThis Social Bookmark Button


Swarigolyós füli

Ezt az apróságot kérték tőlem.

AddThis Social Bookmark Button


Kékesfekete füli

Monday, June 9, 2008

Egy korábbi láncomhoz készült ez a fülbevaló, hát ez lett belőle!

...és így néznek ki együtt.

AddThis Social Bookmark Button


Tűzvirág

Sunday, June 8, 2008

Móni kedvet csinált hozzá! Nagyon jó kis medál ez!

AddThis Social Bookmark Button


Premio Arte y Pico

Tuesday, June 3, 2008


Na ezen igazán meglepődtem!
Tiszi lepett meg vele, akinek nagyon kedvelem a munkáit és rendszeres látogatója vagyok.
Most törhetem a fejem, hogy a sok kedvenc közül kiket is említsek meg.
De talán a látogatásaim gyakorisága alapján menni fog. Nem szeretném az igazi nagy ágyúkat most megnevezni, mivel akkor nem jutna hely az általam olyannyira kedvelt oldalakra. Ugyanilyen megfontolásból kihagyom most a külföldi oldalakat is.

Tehát a kedvenceim:

1. Vezsuszi: Ő számomra az ámulat! A kimeríthetetlen ötletessége, szerénysége és adakozó készsége ritka kincs mindenkinek, de nekünk magyar lányoknak mindenképp. Sajnálom, hogy személyesen nem ismerhetem!

2. Dóra:nem igazán tudnám megmondani mi is az ami nap mint nap a blogjához vonz. Egyszerűen tetszik, ahogy a gyöngyökből és mintákból megalkotja a saját elképzeléseit. Egy-egy munkája láttán mindig az jut eszembe: az enyém miért nem ilyen szép, harmonikus, és hogy ez nekem miért is nem jutott eszembe??? :)))

3. Tündi:a befoglalásait imádom! Szeretek az oldalára látogatni, mert mindig rábukkanok valami szépségre, jó ötletre , valami újra. Nagyon tetszik a színvilága, anyaghasználata, csodásak a kész ékszerei. Egyszerűen jó nála nézelődni! Legalább is nekem!

4. Szizsu(Bizsuterie): az Ő oldala számomra a csodák és szépségek birodalma. Személyesen ugyan nem ismerjük egymást, de szoktunk levelezni. Saját állítása szerint még kezdő, és csak ötleteket használ fel, úgy szedi össze őket...hát nem is tudom... szerintem többségünk ugyanezt csinálja, de valahogy a végeredmény mégsem olyan mint nála. Nem mellesleg csodásak a bilobái.

5.Gabi (Makramé): szeretem ahogy fűz, ahogy az egyes mintákat magáévá teszi, megszállottjává vállik és végeredményként egy csomó csodás különleges ékszert mutat nekünk. Sokszor kaptam kedvet az után egy-egy minta megfűzéséhez, miután Ő elkészítette olyan letagadhatatlan "Makramés" stílusban :)) Az általam kedvelt blogtulajdonosok közül Őt van szerencsém személyesen is ismerni, köszönöm ezt neked Gabi!

Na ezzel sajnos vége a lehetőségeimnek, pedig tudnék még sorolni jó pár nevet. Remélem majd másnak eszükbe jutnak mert még sokan megérdemlik szerintem ezt a kis díjat :)) Már csak egy kötelezettség, hogy a szabályokat ide másoljam:

Szabályok:
1. A díjazott választhat 5 olyan blogot, amelyet érdemesnek tart a díjra a kreativitása, alkotói nívója, érdekes tartalma vagy más számára fontos szempont miatt, függetlenül attól, hogy milyen nyelvű a blog.
2. A díjat továbbküldő feltünteni a blogjában az általa díjazottaknak a pontos hivatkozását, linkjét, hogy mindenki könnyen elérhesse azokat.
3. A díjazottak feltüntetik annak a nevét és blogjának linkjét, akitől a díjat kapták. (hogy bárki könnyen elérhesse azt.)
4. A díjazott feltüntetheti a díj képét a blogjában.
5. A díjazott megjeleníti a blogjában ezeket a szabályokat (eredeti nyelven is célszerű).

Règles:
1. Vous devrez choisir 5 blogs que vous estimez mériter ce prix pour leur créativité, de la conception, du matériel intéressant et contribue également à la communauté des bloggers, quelle que soit la langue.
2. Chaque prix doit contenir le lien vers le blog de son auteur pour être visité par tous.
3. Chaque lauréat doit montrer son prix et remettre le nom et le lien vers le blog qui lui à donné.
4. Le lauréat doit montrer le lien de l'art et pico blog.
5. Afficher ces règles.

Rules:
1. You have to pick 5 blogs that you consider deserve this award, creativity, design, interesting material, and also contrubuites to the blogger community, no matter of language.
2. Each award has to have the name of the author and also a link to his or her blog to be visited by everyone.
3. Each award-winning, has to show the award and put the name and link to the blog that has given her or him the ward itself.
4. Award-winning and the one who has given the prize have to show the link of "Arte y pico" blog , so everyone will know the origin of this award.
5. To show these rules.

AddThis Social Bookmark Button


 

Design by Amanda @ Blogger Buster