Premio Arte y Pico

Tuesday, June 3, 2008


Na ezen igazán meglepődtem!
Tiszi lepett meg vele, akinek nagyon kedvelem a munkáit és rendszeres látogatója vagyok.
Most törhetem a fejem, hogy a sok kedvenc közül kiket is említsek meg.
De talán a látogatásaim gyakorisága alapján menni fog. Nem szeretném az igazi nagy ágyúkat most megnevezni, mivel akkor nem jutna hely az általam olyannyira kedvelt oldalakra. Ugyanilyen megfontolásból kihagyom most a külföldi oldalakat is.

Tehát a kedvenceim:

1. Vezsuszi: Ő számomra az ámulat! A kimeríthetetlen ötletessége, szerénysége és adakozó készsége ritka kincs mindenkinek, de nekünk magyar lányoknak mindenképp. Sajnálom, hogy személyesen nem ismerhetem!

2. Dóra:nem igazán tudnám megmondani mi is az ami nap mint nap a blogjához vonz. Egyszerűen tetszik, ahogy a gyöngyökből és mintákból megalkotja a saját elképzeléseit. Egy-egy munkája láttán mindig az jut eszembe: az enyém miért nem ilyen szép, harmonikus, és hogy ez nekem miért is nem jutott eszembe??? :)))

3. Tündi:a befoglalásait imádom! Szeretek az oldalára látogatni, mert mindig rábukkanok valami szépségre, jó ötletre , valami újra. Nagyon tetszik a színvilága, anyaghasználata, csodásak a kész ékszerei. Egyszerűen jó nála nézelődni! Legalább is nekem!

4. Szizsu(Bizsuterie): az Ő oldala számomra a csodák és szépségek birodalma. Személyesen ugyan nem ismerjük egymást, de szoktunk levelezni. Saját állítása szerint még kezdő, és csak ötleteket használ fel, úgy szedi össze őket...hát nem is tudom... szerintem többségünk ugyanezt csinálja, de valahogy a végeredmény mégsem olyan mint nála. Nem mellesleg csodásak a bilobái.

5.Gabi (Makramé): szeretem ahogy fűz, ahogy az egyes mintákat magáévá teszi, megszállottjává vállik és végeredményként egy csomó csodás különleges ékszert mutat nekünk. Sokszor kaptam kedvet az után egy-egy minta megfűzéséhez, miután Ő elkészítette olyan letagadhatatlan "Makramés" stílusban :)) Az általam kedvelt blogtulajdonosok közül Őt van szerencsém személyesen is ismerni, köszönöm ezt neked Gabi!

Na ezzel sajnos vége a lehetőségeimnek, pedig tudnék még sorolni jó pár nevet. Remélem majd másnak eszükbe jutnak mert még sokan megérdemlik szerintem ezt a kis díjat :)) Már csak egy kötelezettség, hogy a szabályokat ide másoljam:

Szabályok:
1. A díjazott választhat 5 olyan blogot, amelyet érdemesnek tart a díjra a kreativitása, alkotói nívója, érdekes tartalma vagy más számára fontos szempont miatt, függetlenül attól, hogy milyen nyelvű a blog.
2. A díjat továbbküldő feltünteni a blogjában az általa díjazottaknak a pontos hivatkozását, linkjét, hogy mindenki könnyen elérhesse azokat.
3. A díjazottak feltüntetik annak a nevét és blogjának linkjét, akitől a díjat kapták. (hogy bárki könnyen elérhesse azt.)
4. A díjazott feltüntetheti a díj képét a blogjában.
5. A díjazott megjeleníti a blogjában ezeket a szabályokat (eredeti nyelven is célszerű).

Règles:
1. Vous devrez choisir 5 blogs que vous estimez mériter ce prix pour leur créativité, de la conception, du matériel intéressant et contribue également à la communauté des bloggers, quelle que soit la langue.
2. Chaque prix doit contenir le lien vers le blog de son auteur pour être visité par tous.
3. Chaque lauréat doit montrer son prix et remettre le nom et le lien vers le blog qui lui à donné.
4. Le lauréat doit montrer le lien de l'art et pico blog.
5. Afficher ces règles.

Rules:
1. You have to pick 5 blogs that you consider deserve this award, creativity, design, interesting material, and also contrubuites to the blogger community, no matter of language.
2. Each award has to have the name of the author and also a link to his or her blog to be visited by everyone.
3. Each award-winning, has to show the award and put the name and link to the blog that has given her or him the ward itself.
4. Award-winning and the one who has given the prize have to show the link of "Arte y pico" blog , so everyone will know the origin of this award.
5. To show these rules.

AddThis Social Bookmark Button


5 comments: to “ Premio Arte y Pico

 • Dóra
  June 4, 2008 at 5:58 AM  

  Szia Mili! Köszönöm szépen a díjat! Nagyon kedves vagy, örülök neki nagyon :)

 • vezsuzsi
  June 4, 2008 at 1:41 PM  

  Mili köszönöm a szavaidat, de még mennyire köszönöm :-)
  Jössz Dia nyílt napjára 15-én??
  Én megyek, ott találkozhatnánk.

 • biZSUterie
  June 4, 2008 at 2:18 PM  

  Drága Milli! Megtisztelő számomra a figyelmed. Nagyon szépen köszönöm a kedves szavaidat!
  Gratulálok a többi lánynak is!!! Úgy gondolom, szuper a hazai gyöngyös csapat, rengeteg a tehetséges lány (és fiú), és jó érzés ehhez a körhöz tartozni.

 • Tündi
  June 6, 2008 at 7:21 PM  

  Milli! Nagyon kedves vagy, hogy ilyen megtisztelő helyezést kaptam! Köszönöm a dícséreteket, igazán jól esik!!
  Én is gratulálok a lányoknak!
  Puszi és nagyon köszönöm ismét!

 • Makramé
  June 13, 2008 at 4:18 PM  

  Mili!
  Én is nagyon köszönöm a díjat,nagyon jól esett...
  és én is gratulálok a többieknek is!:-)))

 

Design by Amanda @ Blogger Buster